Телец Телците, родени между 20 април и 20 май, имат специална

...
Телец Телците, родени между 20 април и 20 май, имат специална
Коментари Харесай

Петте зодии, които пращят от акъл

Телец 

Телците, родени сред 20 април и 20 май, имат специфична непримиримост и страст, които могат да бъдат източникът на техния талант. Телците са известни със своята висока централизация и самообладание при работа по комплицирани планове. Те също по този начин имат изострено подушване и способността да възприемат света посредством сетивата си, което може да ги въодушеви да основават красиви творби на изкуството или революционни концепции.
-->
Близнаци 

Близнаците са същински майстори на връзката и общественото взаимоотношение. Тяхното духовитост и бърза реакция към събитията в света към тях ги вършат евентуални гении. В същото време двойствената им природа им дава способността да виждат света от разнообразни ъгли, което им оказва помощ да надвишават стандартното мислене и да основават новаторски хрумвания.

Стрелец

 Стрелците са целенасочени търсачи на истината. Тяхната вътрешен глас и философско мислене им разрешават да виждат по-дълбоко от нормално и да се стремят към познанието на висшите истини. Стрелците са в положение да събират познания от всички краища на света и да ги синтезират в неповторими хрумвания и концепции. Техният метафизичен метод и жадност за завършения могат да ги накарат да открият нови хоризонти и да създадат забележителен принос към науката, културата и религията.

Козирог 

Представителите на знака имат отлични организаторски качества и прагматично мислене. Те демонстрират огромна устойчивост и неизменност в постигането на задачите си. Благодарение на аналитичния си метод на мислене и предпочитание за непоклатимост, Козирозите могат да реализират изключителни резултати в бизнеса, науката и други области, където се изискват талант и увереност. Водолей

 Водолеите имат живо въображение и предпочитание за нововъведения. Тяхната автентичност и ексцентричен взор към света им разрешават да виждат неща, които другите не виждат. Водолеите имат прогресивни хрумвания, които могат да трансформират света, което ги прави евентуални гении в науката, технологиите и обществената промяна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР